Polis Las Vegas Mencari Pelancap Bilik Persalinan Pertunjukan Sihir
toto

Polis Las Vegas Mencari Pelancap Bilik Persalinan Pertunjukan Sihir

Polis Las Vegas sedang mencari seorang lelaki yang ditangkap sedang melancap di kamera di dalam bilik persalinan yang digunakan oleh pertunjukan silap mata Result SGP Hari Ini Murray Sawchuck di Las Vegas, lapor TMZ .

Murray Sawchuck, Murray The Magician
Murray Sawchuck, aka Murray The Magician, kini membuat persembahan di Laugh Factory di Tropicana Las Vegas. Dan begitu juga nampaknya seorang yang didakwa pesalah seks yang dicari oleh polis. (Imej: YouTube)
Rakaman kamera keselamatan yang diperoleh TMZ menunjukkan kejadian itu, yang berlaku di Kilang Laugh di Tropicana.

Di dalamnya, seorang lelaki yang memakai hoodie memandang sofa belakang pentas selama beberapa saat. Itu sebelum memutuskan untuk duduk dan Togel Sydney melakukan apa yang nampaknya sebagai sesuatu yang undang-undang Nevada akan mempertimbangkan tindakan kelucahan terbuka dan keterlaluan yang dilarang. Itu adalah salah laku bagi pesalah pertama dan jenayah bagi pesalah yang pernah disabitkan kesalahan.

Video TMZ mengaburkan keseluruhan bahagian tengah badan yang dikatakan pesalah semasa perbuatan itu.

Jenayah Terdahulu
Rakaman tambahan yang diperoleh TMZ nampaknya menunjukkan lelaki yang sama melakukan jenayah berasingan di bilik persalinan yang sama beberapa hari sebelumnya.

Video itu menunjukkan dia mengambil baju-T, sepasang seluar, dan topi dari rak almari pakaian Sawchuck dan keluar dari bilik. Seorang lagi pemain ditunjukkan Toto HK menyaksikan kecurian itu, walaupun dia nampaknya tidak menyedari apa yang berlaku pada masa itu.

Menurut laporan polis, Sawchuck berkata tiada sesiapa di kelab komedi itu mengenali individu tersebut.

Tuntutan Lain untuk Kemasyhuran
Sawchuck, 49, adalah ahli silap mata yang berpangkalan di Vegas yang mara ke separuh akhir pada musim kelima America’s Got Talent. Pertunjukan silap mata beliau, Murray The Magician, yang terdiri daripada kemalangan lucu yang jelas mengakibatkan ilusi, memulakan kerjaya di Las Vegas Strip di Frontier pada tahun 2002.